Str. Prefect Vasile Moldovan nr. 50 Târnăveni, Mureș
Ne auzim la telefon! 0744.573.593
Închide meniul
Str. Prefect Vasile Moldovan nr. 50 Târnăveni, Mureș
0744.573.593
contact@conaculhancu.ro

Magazin

Afișez toate cele 5 rezultate

 • Suc natural de mere și pere


  Pungă alimentară tip bag-in-box de 3L

  Suc 100% natural, obținut prin presarea la rece a merelor și perelor și pasteurizarea sucului rezultat. Fără aditivi, fără conservanți, fără zahăr, fără apă. Ambalat in pungă alimentară BIB(bag in box) cu capacitatea de 3litri, echipată cu robinet de scurgere.

  23.90lei
 • Suc natural de mere


  Pungă alimentară tip bag-in-box de 3L

  Suc 100% natural, obținut prin presarea la rece a merelor și pasteurizarea sucului rezultat. Fără aditivi, fără conservanți, fără zahăr, fără apă. Ambalat in pungă alimentară BIB(bag in box) cu capacitatea de 3litri, echipată cu robinet de scurgere.

  19.90lei
 • Suc natural de mere, morcovi și sfeclă roșie


  Pungă alimentară tip bag-in-box de 3L

  Suc 100% natural, obținut prin presarea la rece a merelor, morcovilor și sfeclei roșii și pasteurizarea sucului rezultat. Fără aditivi, fără conservanți, fără zahăr, fără apă. Ambalat in pungă alimentară BIB(bag in box) cu capacitatea de 3litri, echipată cu robinet de scurgere.

  21.90lei
 • Cutie suc natural de mere

  Cutie personalizată de carton BIB (bag in box) destinată ambalării pungilor cu suc de mere de 3 litri. Această cutie este reutilizabilă, trebuie doar să înlocuiești punga de suc.

  4.90lei
 • Cutie suc natural de mere morcov si sfecla rosie

  Cutie personalizată de carton BIB (bag in box) destinată ambalării pungilor cu suc de mere, morcovi si sfeclă roșie. Această cutie este reutilizabilă, trebuie doar să înlocuiești punga de suc.

  4.90lei