Str. Prefect Vasile Moldovan nr. 50 Târnăveni, Mureș
Ne auzim la telefon! 0744.573.593
Închide meniul
Str. Prefect Vasile Moldovan nr. 50 Târnăveni, Mureș
0744.573.593
contact@conaculhancu.ro

O doză de energie de primăvară cu sucuri naturale în “Pachetul Energy Boost”

O doză de energie de primăvară cu sucuri naturale în “Pachetul Energy Boost”

Anxietatea, nervozitatea, starile generale de slăbiciune care apar odată cu venirea primăverii sunt recunoscute de medicină sub denumirea de „astenie de primăvară”. Nu toate au aspect de boală, însă ne aduc un anumit disconfort fizic și psihic. Această slăbire a organismului este rezultatul carenței de vitamine și minerale.

Un “cocktail de energie” cu sucuri naturale poate fi ajutorul de care organismul nostru are nevoie pentru a combate carențele cu care se confruntă.

Pachetul Energy Boost este compus din:

  • Sucul de struguri: mai rar asociat cu posibile beneficii pentru sănătate, deși proprietățile sale unice au efecte surprinzătoare asupra pielii, părului sau a funcționării sistemului cardiac si imunitar. Reglează nivelul de colesterol, menţine sănătatea inimii, tratează tulburările digestive și intestinale, întăreşte sistemul imunitar și detoxifică organismul.
  • Sucul de mere + morcovi + sfeclă roșie: multivitamine la pachet, un suc adorat de cei mici! Îmbunătățește vederea, activitatea cerebrală și memoria, normalizează activitatea organelor interne, curată sângele și întreg organismal, ameliorează spasmele musculare si durerile menstruale, întinerește pielea, contribuie la reducerea kilogramelor în plus. Cel mai mare avantaj al acestei băuturi este combaterea afecțiunilor oncologice.
  • Sucul de cătină: Vitamina C la superlativ, cătina este considerată un adevărat miracol al naturii luptând împotriva asteniei, a cancerului şi a îmbătrânirii pielii.

Sucul poate fi utilizat ca un supliment alimentar, are efect energizant și echilibrat, de prevenire a procesului de ateroscleroză prin proprietățile sale antioxidante și de creștere a rezistenței organismului la acțiunea radiațiilor.Tratează boli ale tubului digestiv, ulcerul și ajută la echilibrarea organismului afectat de stresul zilnic.

Multă sănătate și o primăvară frumoasă! 

Add Comment

Adresa de email nu va fi facuta public. Campurile obligatorii sunt marcate cu *