“La cererea publicului telespectator”, un nou suc natural se adaugă în portofoliul nostru de produse, cel de mere + sfeclă roșie, cu un aport de 20% al acestei minunate legume.
Iată câteva beneficii ale consumului de suc de sfeclă roșie:
- Contribuie la stabilizarea nivelului glicemiei, în cazul diabetului de tip I sau II
- Îmbunătățește performanța sportivă prin stimularea circulației sangvine și creșterea nivelului de oxid nitric
- Ajută la combaterea stresului oxidativ raspunzator de îmbătrânire și de procesele de dezvoltare a bolilor cronice, cum ar fi bolile cardiovasculare și cancerul.
- Poate reduce riscul de cancer datorită betacianinei, substanța care dă culoarea intensă acestei plante și care este, totodată, implicată în reducerea tumorilor.
- Are un impact pozitiv asupra microbiotei intestinale, îmbunatatind diversitatea si activitatea bacteriilor benefice din intestin, având astfel potențialul de a proteja împotriva unor afecțiuni gastrointestinale și amliorând tranzitul intestinal
- Are efect diuretic, reușind să combată boli renale precum infecțiile sau calculii renali
- Îmbunatățește tensiunea arterială datorită stimulării producției de oxid nitric
- Este indicată persoanelor anemice, datorită fierului, magneziului și vitaminelor pe care le conține și care contribuie la formarea globulelor roșii
- Betadina, care are efect relaxant, ajută la vindecarea depresiei
- Iodul din componența sfeclei roșii are un efect benefic pentru funcționarea glandei tiroide