Str. Prefect Vasile Moldovan nr. 50 Târnăveni, Mureș
Ne auzim la telefon! 0744.573.593
Închide meniul
Str. Prefect Vasile Moldovan nr. 50 Târnăveni, Mureș
0744.573.593
contact@conaculhancu.ro

Suc natural de mere și ghimbir

Suc natural de mere și ghimbir

Apreciat înca de acum două milenii pentru beneficiile sale importante pentru sănătate, ghimbirul (5%) intră în combinație cu mărul (95%) pentru a crea un suc natural cu o aromă intensă, revigorantă, deosebită.

Printre cele mai importante beneficii pentru sănătate ale ghimbirului se numără:

Ameliorarea tulburărilor digestive. Ghimbirul are un puternic efect calmant pentru durerile abdominale, ajută digestia, elimină gazele intestinale, reglează pofta de mancare, neutralizează toxinele in corp și este sudorific.
Tratarea tulburărilor respiratorii. Ghimbirul contribuie la eliminarea mucozităților depuse la nivelul plămânilor, ameliorând simptomele astmului.
Prevenirea efectelor secundare ale chimioterapiei. Pe langă faptul că înlătură senzația de greață, ghimbirul ajută și la combaterea amețelilor și a vertijurilor care se instaleazăuneori în urma administrării tratamentului oncologic.
Încărcarea energetică a organismului. În medicina și estetică, ghimbirul este folosit datorită proprietăților sale stimulente, tonice și energizante. Planta este utilă persoanelor deprimate, fără poftă de viață, lente și letargice.
Îmbunătățirea circulatiei sanguine. Rădăcina de ghimbir este de ajutor persoanelor cu circulație periferică deficitară.
Pierderea în greutate. Ghimbirul accelerează metabolismul, intensifică arderea grasimilor și contribuie la eliminarea toxinelor din corp, fiind un real adjuvant în curele de slabire.
Îmbunătățirea diurezei. Datorita proprietăților sale diuretice, ghimbirul este indicat în tratarea litiazei renale, pietrelor la rinichi, retențiilor urinare și infecțiilor urinare.
Combaterea inflamațiilor și a infecțiilor. Fiind un excelent antiinflamator și un foarte bun antiseptic pentru organism, ghimbirul mai este numit și antibiotic natural.
Tratarea căderii părului. În spitalele din Beijing, ghimbirul este utilizat în tratamentul alopeciei, întruât are un efect de revitalizare a foliculilor și a firelor de păr.

Așadar o sumedenie de motive pentru a încerca sucul nostru. Îl găsiți în secțiunea „Magazin” a website-ului nostru de unde îl și puteți comanda. Sau ne contactați telefonic la unul din următoarele numere de telefon și facem tot posibilul să vă servim: 0744.797.848 sau 0740.033.229